Pages:
Categories:
Authors:
- Bubu (10)
- Gurman (131)
- Karci (1)
- Kokos (2)
- KT (10)
- Lulu (1)
- Malomestskí gurmáni (7)
- OP (11)
- Puppy (1)
- Samanta (10)
- Zoolio (1)
Monthly:
- jún 2020
- máj 2017
- apríl 2017
- marec 2017
- február 2017
- november 2016
- október 2016
- júl 2016
- jún 2016
- máj 2016
- apríl 2016
- marec 2016
- júl 2013
- jún 2013
- máj 2013
- február 2013
- január 2013
- november 2012
- október 2012
- marec 2012
- február 2012
- január 2012
- október 2011
- september 2011
- máj 2011
- marec 2011
- február 2011
- január 2011
- december 2010
- november 2010
- október 2010
- september 2010
- august 2010
- jún 2010
- máj 2010
- apríl 2010
- marec 2010
- február 2010
- január 2010
- december 2009
- november 2009
- október 2009
- september 2009
- august 2009
- júl 2009
- jún 2009
- máj 2009
- apríl 2009
- marec 2009
- február 2009
- január 2009
- december 2008
- november 2008
- október 2008
- september 2008
- august 2008
- júl 2008
- jún 2008
- máj 2008
- apríl 2008
- marec 2008
- február 2008
- január 2008
- december 2007
- november 2007
Recent Posts:
- Príprava domáceho kvásku + Recept na škoricové osie hniezda z kváskového cesta
- Sviečková na smotane z daniela
- Krevetový BBQ steak s fazuľovými strukmi
- Zajačí ( Králičí) paprikáš na dva spôsoby
- Rizoto s lesnými hubami
- Pečené koleno
- Koložvárska kapusta
- Pečený daniel vo vínovo brusnicovej marináde hubovou omáčkou
- Čokoládový lávový koláčik – Chocolate lava cake
- Šťaveľová (štiavová) omáčka s volským okom a zemiakovou kašou
- Jahňací pomarančovo – citronový steak s Cous – cous
- Chilli con carne v kotlíku
- Paradajkovo špenátový farfalle s feta syrom
- Pečená srnka s brusnicovou omáčkou a s pečenými zemiakmi v šupke
- Kuracie prsia plnené rukolou s grilovaným baklažánom
- Rýchle cesnakovo-syrové pagáčiky
- Kuracie prsia s omáčkou z medvedieho cesnaku
- Linguine s krevetami v paradajkovo – chilli omáčke
- Pečie KT: Jablkový perník
- Marocké guľky s paradajkovým cícerom a falošným „harissa dipom“
- Restovaná kuracia pečeň s jablkami a červeným vínom
- Muffin s tmavou čokoládou a vlašskými orechmi
- Ohnivé mäso zo srnčieho stehna
- Hydinové rolky plnené špenátom a bryndzou
- Pomarančové tiramisu
- Hovädzie mäsové guľky korunované syrom Gorgonzola (Niva) s paradajkovou omáčkou
- Špagety s mušľami v smotanovo – citrónovej omáčke
- Cesnakovo-bylinkový maslový chlieb na roztrhanie
- Pečená krkovička s červenou šošovicou
- Zapekané karé so sušenými paradajkami, mozzarellou a sladkými zemiakmi
- Zemiakové yiachni – odpoveď Grécka na zemiakový paprikáš
- Zapečené šampiňóny plnené citrónovou ricottou
- Horčicové karé s pórovými pagáčikmi
- Sardinková pochúťka s citrónom a avokádom
- Klasicko-neklasické plnené kura
- Jednohubky Mac and Cheese, americký detský sen
- Pastiersky mäsový „koláč“ (Shepherd’s Pie)
- Kuracie kúsky v estragónovej omáčke
- Kuracinka s medovou dulou a cibuľou
- Fettuccine s Brie a špenátom
- Britská krémová syrovo-cibuľová polievka
- Cestoviny s paradajkovo-gorgonzolovou omáčkou
- Vaječné pampúšiky s jalapeno papričkami
- Špenátom a syrom plnené šampiňóny
- Bacon-gorgonzola cigary
- Špagety Tetrazzini
- Špenát v cesnakovom jogurte
- Korenistý kurací špíz sto chutí
- Fajné zemiakové „kocečky“ so slaninkou
- Smotanový tokáň so šampiňónmi
- Košíčky s údeným lososom
- Kuracinka v slaninovom kabátiku á la mademoiselle Gabrielle
- Gurmánske fašírky
- Tilapia plávajúca v dižonskej horčici
- Švédske mäsové guľky
- Talianske kurča ženy pána poľovníka (pollo alla cacciatora)
- Bravčové ragú s estragónom
- Varí KT: Losos v omáčke z bieleho vína
- Chrumkavý špagetový snack
- KT pečie: Škvarkové pagáče mojej babky
- Varí KT: Šťavnatý vyprážaný rezeň
- Varí Janka R.: Chlebové fondue
- Korenisté zapečené pomaranče
- Varí KT: Bravčová panenka s dubákovou omáčkou
- Flámska špargľa s petržlenovým vaječným krémom
- Lasagne so špenátom a talianskymi syrmi
- Varí Janka R.: Jednoduché kakaové rezy
- Varí Janka R.: Cesnačka s pórom a smotanou
- Štrúdľové hody a la Monarchia
- Varí Janka R.: Cestoviny s baby špenátom
- Panenka po taliansky s opekanými gnocchi
- Varíme Spaghetti al tonno e funghi s Googlom
- Tacos Carnitas
- Kuracinka alla Caprica
- Grify z kuchyne: Zaváraná tekvica
- Medovkový sirup
- Z Bubuho kuchyne: Burgundské hovädzie – Bœuf bourguignon
- Špagety s lososom, citrónovou omáčkou a kôprom
- Sladkoslaná cesnaková pomazánka
- Esterházyho roštenka
- České “houskové” knedlíky
- Jarný šalát s dijonskou kuracinou
- Od priateľov z Facebooku: Syrovo-slaninové rožteky
- Od priateľov z Facebooku: Bosorkine prsty
- Zemiakové húsenice, alebo krumple s prekvapením
- Plnené batôžteky s poľným šalátom s vinaigrette dressingom
- Pečeň na pekáči
- Jemné špenátové cestoviny
- Naše domáce lasagne
- Z Bubuho kuchyne: Sumec s rizlingovou omáčkou a kapustou na alsaský spôsob
- Losos s bylinkovou kôrou
- Indonézske rezance
- Palacinková torta so špenátom
- Syrovo – rajčinové fondue
- Kuracie fašírky s citrónovou omáčkou
- Kari karé s hruškami
- Z Bubuho kuchyne: Ajo blanco
- Kuracie Do Pyaja
- Cestoviny s Pancettou a paradajkovo-smotanovou omáčkou
- Kukuričné pampúšiky